Vi tilbyder

Frisør R sætter dig og dit hår i centrum. Vi går op i at levere nytænkende og professionelt håndværk, forkælelse en selvfølge. For os er det at være frisør en livsstil.
Til godt frisør arbejde, hører også de bedste produkter, vi har nøje udvalgt de bedste hårprodukter til dig. Spørg gerne ind til produkterne vi vejleder gerne.

Herre
Herrerne har deres eget særlige område i salonen, med blade og magasinger. Herrer-moden følges nøje både i indland og udland. Vi klipper gerne skæg og vokser bryn så det bliver herre lækkert.

Festligt hår
Den store dag… om det er bryllup, konfirmation, kongeligt besøg eller en glad aften i byen, vi sætter gerne håret. Ved Frisør R kan du altid komme ind i salonen, her får du gode råd og en professionel vejledning.

Tid til børn
Vores yngste kunder har deres egen særlige indrettet plads. Vi viser film, fra vores store udvalg. Børneklipningen afsluttes gerne med en sød fletning eller smart sprayfarve med et særligt mønstre.

Inspiration
Ved Frisør R er alle opdateret på nyeste mode, vi deltager jævnligt på forskellige kurser og events både ind-/ og udenlands. Til dagligt gør vi meget ud af at inspirerer hinanden, der er altid en god sparring kollegaer i mellem, i en god og positiv tone.

Eleverne ved Frisør R, deltager aktivt i hverdagen, og er altid frisk med en hjælpende hånd.
Vi er stolte af vores elever. Eleverne ved Frisør R er morgendagens frisører.

Det lille ekstra
Farve af bryn og vipper, retter bryn med voks, både for damer og herrer.
Kurbehandling med Kerasilk fra Goldwell som kan tilpasses hver enkelt hårtype.